Wat doet Klies & Jozef Bouw

Onze professionele vakmensen zijn in teams werkzaam op zo goed als alle vlakken van het vakgebied. Van woningbouw, utiliteitsbouw en verbouw, tot renovatie, onderhoud en beheer. Klies & Jozef Bouw ontwikkeld bungalows, winkels, kantoorpanden, bedrijfshallen, woonwijken en winkelcentra, maar kan u ook adviseren met betrekking tot specifieke wensen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een kartcentrum gebouwd. Wellicht heeft Klies & Jozef Bouw een project gerealiseerd dat veel vergelijkingen vertoont met uw wensen. Hiervoor verwijzen wij graag naar de pagina bouwprojecten van Klies & Jozef Bouw.

Timmerfabriek
Met onze eigen timmerfabriek zijn wij in staat om flexibel op situaties in te springen. We verrichten er werkzaamheden waarop anders weken gewacht moet worden, zoals geprofileerd lijstwerk en kozijnen en deuren met afwijkende maten. Bij een aantal renovatieprojecten in het verleden is onze eigen timmerfabriek van cruciaal belang geweest voor het slagen van het project.

Werkterrein
Klies & Jozef Bouw is gevestigd in Edam. We realiseren projecten in Noord- en Zuid-Holland en in de provincie Utrecht. Hoewel wij heel goed in staat zijn grote bouwprojecten te realiseren, zijn wij ook zeer bedreven in de kleinere, particuliere projecten. Zo plaatsen we bijvoorbeeld ook dikwijls erkers en aanbouwen. Klies & Jozef Bouw is dan ook met recht een allround bouw- en aannemingsbedrijf.

Zekerheid
Klies & Jozef Bouw voldoet aan alle normen waaraan een modern bouwbedrijf behoort te voldoen. Zo zijn wij VCA gecertificeerd. Dit wil zeggen dat wij werken volgens de wettelijke eisen die er aan aannemers gesteld zijn op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast werken wij volgens de ISO-9001 normen, wat inhoudt dat het management en de uitvoering aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Uiteraard hebben ook al onze vakmensen de juiste papieren op zak voor de werkzaamheden die ze uitvoeren.

Voor de ontwikkeling van nieuwe woningen zijn wij aangesloten bij Woningborg. Hiermee geven wij kopers van nieuwbouwwoningen garanties over de afbouwverplichting, respectievelijk garantieverplichtingen na oplevering. Ook zijn wij lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent voor u als klant dat u ervan verzekerd bent dat wij de juiste diploma’s en verzekeringen in huis hebben, dat wij aantoonbare ervaring hebben en duidelijke afspraken maken, dat we regelmatig door Bouwgarant worden gecontroleerd op kwaliteit en dat u bij geschillen tijdens uw verbouwing terecht kunt bij de Geschillencommissie Verbouwingen, die door Bouwgarant is opgericht in samenwerking met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Bij Klies & Jozef Bouw bent u door deze certificaten en keurmerken verzekerd van een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande verbouwing, renovatie of bouw van uw project.